За мен

За мен… 19 годишен възпитаник на ЕГ „Иван Вазов“, град Пловдив. Изучавах усилено испански и руски език, подготвям се за кандидатстване във ФЖМК на СУ „Климент Охридски“. Всичко друго покрай образованието ми са подробности.

Падам си по хубавите литература, музика, филми и така нататък банални предпочитания, но това не е интересното за мен. Интересно е, че си падам по хората. И като казвам, това, имам предвид, че са ми интересни, любопитни създания… Обичам да ги наблюдавам как взаимодействат един с друг, било то с мое участие или като страничен наблюдател. Много странни птици сме и съм посветил голяма част от малкото време, което съм прекарал на Земята в изучаване на хората. Наука, която се надявам никога да не изуча, надявам се винаги да могат да ме изненадват повече и повече.

Infranatural’s blog е основно плод на тази ми любов към людете земни. Тук описвам впечатленията си от хората – били те позитивни или негативни. Естествено, намират се и разни други… Неща, но това е основното. Ние сме основната на този форум, защото ние сме цветът на този свят. Един блог за… Всичко, което преживея като човек, което разбера за хората от хората.

Advertisements

2 thoughts on “За мен

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s