Защо пиратствам, на кратко.

Преди да започна – поради страх от цензура и/или съд за използване на работи, авторските права на които не познавам, съм сменил всички имена.

Стана ми тежичко от живота. И реших да прегледам една стара реч на Гергана Калоянчева. Преди години многоуважаваният актьор беше на гости в Предаването на Станислав, там я каза. Дори успя да просълзи водещия.

Гледал съм речта по MeTube десетки пъти, исках да я прегледам отново. Понеже е прекрасна. И, отваряйки линкът към клипчето в MeTube Видях следното:

„Слави Трифонов се разплаква…“
Това видео вече не е достъпно, понеже MeTube акаунтът, асоцииран с водеото е терминиран, поради множество нотификации относно нарушаване на авторски права от трети страни: ТриTV Media Group

Представете си шока ми при това откритие… Това е материал от преди десет години. Материал, който господата от ТриTV не ми предлагат, дори срещу заплащане. Е, намерих си го де, в MeTube го има още няколко пъти. Тоя път ще си го дръпна. Пиратската. И оттук нататък слагам превръзката на окото, папагала на рамото, хващам бутилката ром и започвам с „Йо-хо, Йо-хо, българските медии стотинка няма да видят от мене“.

Edit. Сетих се, че ще е хубаво да ви дам и линк към самото видео…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s